Leuke Winkels

08winkel-maperle 2Op zoek naar een orgineel kindercadeau? Bezoek dan zeker Engeltjes & Draken. Nieuwstraat 15 direct om de hoek van de B&B. U vindt hier alle denkbare artikelen voor de kinderkamer, voor naar school of speelgoed van goede kwaliteit. Ook voor kraamkadootjes en babyspeelgoed. Engeltjes & Draken heeft naast deze winkel een zeer uitgebreide webshop.

Woonwinkel De Klare Lijn is een begrip in Leiden en omstreken.  Het aanbod varieert van Zweedse art deco-fauteuils tot de Gispen-buismeubelen van eigen bodem, kwaliteit is de rode draad. Een ideale plek om uitgebreid rond te neuzen, zowel voor de echte kenners als voor de toevallige passanten. De Klare Lijn heeft drie vestigingen in de directe omgeving van de B&B. Aan de Hooigracht 26, Nieuwstraat 1 en Nieuwe Rijn 61. Meer informatie.


Fietsen huren in de buurt ? Dat kan bij Euro Tweewielers op de Breestraat 143. Een fiets huren kost € 10,- per dag. Wel moet er een borg gestort worden van € 50,-. Als de fiets netjes wordt ingeleverd, dan krijgt u de borg terug.